Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za Lovstvo, Ribarstvo i Pčelarstvo
Citirajte ovaj rad
Krmpotić, A. (2014). Proizvodnja i uporaba matične mliječi (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:775579
Krmpotić, Adriana. "Proizvodnja i uporaba matične mliječi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:775579
Krmpotić, Adriana. "Proizvodnja i uporaba matične mliječi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:775579
Krmpotić, A. (2014). 'Proizvodnja i uporaba matične mliječi', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:775579
Krmpotić A. Proizvodnja i uporaba matične mliječi [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2014 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:775579
A. Krmpotić, "Proizvodnja i uporaba matične mliječi", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:775579