Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Brica, M. (2013). UTJECAJ RAZLIČITIH METODA NA KVALITETU IZOLIRANE DNA (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:166320
Brica, Marina. "UTJECAJ RAZLIČITIH METODA NA KVALITETU IZOLIRANE DNA." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:166320
Brica, Marina. "UTJECAJ RAZLIČITIH METODA NA KVALITETU IZOLIRANE DNA." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:166320
Brica, M. (2013). 'UTJECAJ RAZLIČITIH METODA NA KVALITETU IZOLIRANE DNA', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 16.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:166320
Brica M. UTJECAJ RAZLIČITIH METODA NA KVALITETU IZOLIRANE DNA [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2013 [pristupljeno 16.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:166320
M. Brica, "UTJECAJ RAZLIČITIH METODA NA KVALITETU IZOLIRANE DNA", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:166320