završni rad
Određivanje mikotoksina u stočnoj hrani – kukuruz u zrnu

Furlan, Ivančica
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za agroekologiju i zaštitu okoliša

Citirajte ovaj rad

Furlan, I. (2016). Određivanje mikotoksina u stočnoj hrani – kukuruz u zrnu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:475725

Furlan, Ivančica. "Određivanje mikotoksina u stočnoj hrani – kukuruz u zrnu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:475725

Furlan, Ivančica. "Određivanje mikotoksina u stočnoj hrani – kukuruz u zrnu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:475725

Furlan, I. (2016). 'Određivanje mikotoksina u stočnoj hrani – kukuruz u zrnu', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 15.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:475725

Furlan I. Određivanje mikotoksina u stočnoj hrani – kukuruz u zrnu [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 15.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:475725

I. Furlan, "Određivanje mikotoksina u stočnoj hrani – kukuruz u zrnu", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:475725

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.