Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za agroekologiju i zaštitu okoliša
Citirajte ovaj rad
Furlan, I. (2016). Određivanje mikotoksina u stočnoj hrani – kukuruz u zrnu (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:475725
Furlan, Ivančica. "Određivanje mikotoksina u stočnoj hrani – kukuruz u zrnu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:475725
Furlan, Ivančica. "Određivanje mikotoksina u stočnoj hrani – kukuruz u zrnu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:475725
Furlan, I. (2016). 'Određivanje mikotoksina u stočnoj hrani – kukuruz u zrnu', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 16.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:475725
Furlan I. Određivanje mikotoksina u stočnoj hrani – kukuruz u zrnu [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 16.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:475725
I. Furlan, "Određivanje mikotoksina u stočnoj hrani – kukuruz u zrnu", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:475725