završni rad
AGROEKOLOŠKI UVJETI I PRIMJENJENE AGROTEHNIČKE MJERE U PROIZVODNJI ŠEĆERNE REPE NA GOSPODARSTVU „BROMUS d.o.o.“

Ana Barišić (2014)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Bilinogojstvo
Citirajte ovaj rad...

Barišić, A. (2014). AGROEKOLOŠKI UVJETI I PRIMJENJENE AGROTEHNIČKE MJERE U PROIZVODNJI ŠEĆERNE REPE NA GOSPODARSTVU „BROMUS d.o.o.“ (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:836300

Barišić, Ana. "AGROEKOLOŠKI UVJETI I PRIMJENJENE AGROTEHNIČKE MJERE U PROIZVODNJI ŠEĆERNE REPE NA GOSPODARSTVU „BROMUS d.o.o.“." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:836300

Barišić, Ana. "AGROEKOLOŠKI UVJETI I PRIMJENJENE AGROTEHNIČKE MJERE U PROIZVODNJI ŠEĆERNE REPE NA GOSPODARSTVU „BROMUS d.o.o.“." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:836300

Barišić, A. (2014). 'AGROEKOLOŠKI UVJETI I PRIMJENJENE AGROTEHNIČKE MJERE U PROIZVODNJI ŠEĆERNE REPE NA GOSPODARSTVU „BROMUS d.o.o.“', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 25.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:836300

Barišić A. AGROEKOLOŠKI UVJETI I PRIMJENJENE AGROTEHNIČKE MJERE U PROIZVODNJI ŠEĆERNE REPE NA GOSPODARSTVU „BROMUS d.o.o.“ [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2014 [pristupljeno 25.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:836300

A. Barišić, "AGROEKOLOŠKI UVJETI I PRIMJENJENE AGROTEHNIČKE MJERE U PROIZVODNJI ŠEĆERNE REPE NA GOSPODARSTVU „BROMUS d.o.o.“", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:836300