završni rad
Tehnologija proizvodnje purećeg mesa

Marina Jakšić (2015)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Specijalnu zootehniku
Citirajte ovaj rad...

Jakšić, M. (2015). Tehnologija proizvodnje purećeg mesa (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:055661

Jakšić, Marina. "Tehnologija proizvodnje purećeg mesa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:055661

Jakšić, Marina. "Tehnologija proizvodnje purećeg mesa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:055661

Jakšić, M. (2015). 'Tehnologija proizvodnje purećeg mesa', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 20.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:055661

Jakšić M. Tehnologija proizvodnje purećeg mesa [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2015 [pristupljeno 20.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:055661

M. Jakšić, "Tehnologija proizvodnje purećeg mesa", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:055661