završni rad
Kompetitivna analiza ovčjeg mlijeka kao proizvoda

Dominik Razman (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Agroekonomiku
Citirajte ovaj rad...

Razman, D. (2017). Kompetitivna analiza ovčjeg mlijeka kao proizvoda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:012376

Razman, Dominik. "Kompetitivna analiza ovčjeg mlijeka kao proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:012376

Razman, Dominik. "Kompetitivna analiza ovčjeg mlijeka kao proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:012376

Razman, D. (2017). 'Kompetitivna analiza ovčjeg mlijeka kao proizvoda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 20.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:012376

Razman D. Kompetitivna analiza ovčjeg mlijeka kao proizvoda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 20.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:012376

D. Razman, "Kompetitivna analiza ovčjeg mlijeka kao proizvoda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:012376