završni rad
Proizvodnja i zaštita autohtonih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda

Vinka Čepo (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Agroekonomiku
Citirajte ovaj rad...

Čepo, V. (2017). Proizvodnja i zaštita autohtonih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:983376

Čepo, Vinka. "Proizvodnja i zaštita autohtonih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:983376

Čepo, Vinka. "Proizvodnja i zaštita autohtonih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:983376

Čepo, V. (2017). 'Proizvodnja i zaštita autohtonih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 26.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:983376

Čepo V. Proizvodnja i zaštita autohtonih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 26.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:983376

V. Čepo, "Proizvodnja i zaštita autohtonih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:983376