diplomski rad
Utjecaj vremenskih prilika na urod zrna ječma na OPG-u „Ivica Živković“ tijekom 2014. i 2015. godine

Živković, Mario
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Živković, M. (2017). Utjecaj vremenskih prilika na urod zrna ječma na OPG-u „Ivica Živković“ tijekom 2014. i 2015. godine (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:343729

Živković, Mario. "Utjecaj vremenskih prilika na urod zrna ječma na OPG-u „Ivica Živković“ tijekom 2014. i 2015. godine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:343729

Živković, Mario. "Utjecaj vremenskih prilika na urod zrna ječma na OPG-u „Ivica Živković“ tijekom 2014. i 2015. godine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:343729

Živković, M. (2017). 'Utjecaj vremenskih prilika na urod zrna ječma na OPG-u „Ivica Živković“ tijekom 2014. i 2015. godine', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:343729

Živković M. Utjecaj vremenskih prilika na urod zrna ječma na OPG-u „Ivica Živković“ tijekom 2014. i 2015. godine [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:343729

M. Živković, "Utjecaj vremenskih prilika na urod zrna ječma na OPG-u „Ivica Živković“ tijekom 2014. i 2015. godine", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:343729

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.