diplomski rad
Utjecaj koprive i kamilice kao biljnih dodataka u hranu tovnih pilića

Kristian Pastuović (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Stočarstvo
Citirajte ovaj rad...

Pastuović, K. (2017). Utjecaj koprive i kamilice kao biljnih dodataka u hranu tovnih pilića (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:092274

Pastuović, Kristian. "Utjecaj koprive i kamilice kao biljnih dodataka u hranu tovnih pilića." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:092274

Pastuović, Kristian. "Utjecaj koprive i kamilice kao biljnih dodataka u hranu tovnih pilića." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:092274

Pastuović, K. (2017). 'Utjecaj koprive i kamilice kao biljnih dodataka u hranu tovnih pilića', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 25.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:092274

Pastuović K. Utjecaj koprive i kamilice kao biljnih dodataka u hranu tovnih pilića [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 25.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:092274

K. Pastuović, "Utjecaj koprive i kamilice kao biljnih dodataka u hranu tovnih pilića", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:092274