završni rad
UTJECAJ BAKTERIZACIJE NA NODULACIJU I PRINOS GRAHA (Phaseoulus vulgaris L.)

Šeput, Jurica
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Kemiju, Biologiju i Fiziku tla

Citirajte ovaj rad

Šeput, J. (2015). UTJECAJ BAKTERIZACIJE NA NODULACIJU I PRINOS GRAHA (Phaseoulus vulgaris L.) (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:612750

Šeput, Jurica. "UTJECAJ BAKTERIZACIJE NA NODULACIJU I PRINOS GRAHA (Phaseoulus vulgaris L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:612750

Šeput, Jurica. "UTJECAJ BAKTERIZACIJE NA NODULACIJU I PRINOS GRAHA (Phaseoulus vulgaris L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:612750

Šeput, J. (2015). 'UTJECAJ BAKTERIZACIJE NA NODULACIJU I PRINOS GRAHA (Phaseoulus vulgaris L.)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:612750

Šeput J. UTJECAJ BAKTERIZACIJE NA NODULACIJU I PRINOS GRAHA (Phaseoulus vulgaris L.) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2015 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:612750

J. Šeput, "UTJECAJ BAKTERIZACIJE NA NODULACIJU I PRINOS GRAHA (Phaseoulus vulgaris L.)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:612750

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.