završni rad
Perspektiva proizvodnje goveđeg mesa u Hrvatskoj

Luka Draženović (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Specijalnu zootehniku
Citirajte ovaj rad...

Draženović, L. (2018). Perspektiva proizvodnje goveđeg mesa u Hrvatskoj (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:115168

Draženović, Luka. "Perspektiva proizvodnje goveđeg mesa u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:115168

Draženović, Luka. "Perspektiva proizvodnje goveđeg mesa u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:115168

Draženović, L. (2018). 'Perspektiva proizvodnje goveđeg mesa u Hrvatskoj', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 20.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:115168

Draženović L. Perspektiva proizvodnje goveđeg mesa u Hrvatskoj [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 20.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:115168

L. Draženović, "Perspektiva proizvodnje goveđeg mesa u Hrvatskoj", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:115168