Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za Poljoprivrednu tehniku
Citirajte ovaj rad
Kereta, H. (2018). Proizvedena razina buke koja utječe na rukovatelja poljoprivrednog traktora pri gibanju po različitim agrotehničkim podlogama u odnosu na radne sate (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737365
Kereta, Hrvoje. "Proizvedena razina buke koja utječe na rukovatelja poljoprivrednog traktora pri gibanju po različitim agrotehničkim podlogama u odnosu na radne sate." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737365
Kereta, Hrvoje. "Proizvedena razina buke koja utječe na rukovatelja poljoprivrednog traktora pri gibanju po različitim agrotehničkim podlogama u odnosu na radne sate." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737365
Kereta, H. (2018). 'Proizvedena razina buke koja utječe na rukovatelja poljoprivrednog traktora pri gibanju po različitim agrotehničkim podlogama u odnosu na radne sate', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737365
Kereta H. Proizvedena razina buke koja utječe na rukovatelja poljoprivrednog traktora pri gibanju po različitim agrotehničkim podlogama u odnosu na radne sate [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737365
H. Kereta, "Proizvedena razina buke koja utječe na rukovatelja poljoprivrednog traktora pri gibanju po različitim agrotehničkim podlogama u odnosu na radne sate", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737365