završni rad
Analiza utjecaja klimatskih promjena i obrade tla u proizvodni šećerne repe na OPG-u Stjepan Klasnić

Klasnić, Stjepan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Klasnić, S. (2018). Analiza utjecaja klimatskih promjena i obrade tla u proizvodni šećerne repe na OPG-u Stjepan Klasnić (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:847437

Klasnić, Stjepan. "Analiza utjecaja klimatskih promjena i obrade tla u proizvodni šećerne repe na OPG-u Stjepan Klasnić." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:847437

Klasnić, Stjepan. "Analiza utjecaja klimatskih promjena i obrade tla u proizvodni šećerne repe na OPG-u Stjepan Klasnić." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:847437

Klasnić, S. (2018). 'Analiza utjecaja klimatskih promjena i obrade tla u proizvodni šećerne repe na OPG-u Stjepan Klasnić', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 12.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:847437

Klasnić S. Analiza utjecaja klimatskih promjena i obrade tla u proizvodni šećerne repe na OPG-u Stjepan Klasnić [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 12.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:847437

S. Klasnić, "Analiza utjecaja klimatskih promjena i obrade tla u proizvodni šećerne repe na OPG-u Stjepan Klasnić", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:847437

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.