diplomski rad
Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na morfometrijska obilježja soje (Glycine max. (L.) Merr.)

Hodak, Helena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Zaštitu bilja

Citirajte ovaj rad

Hodak, H. (2018). Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na morfometrijska obilježja soje (Glycine max. (L.) Merr.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:374099

Hodak, Helena. "Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na morfometrijska obilježja soje (Glycine max. (L.) Merr.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:374099

Hodak, Helena. "Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na morfometrijska obilježja soje (Glycine max. (L.) Merr.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:374099

Hodak, H. (2018). 'Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na morfometrijska obilježja soje (Glycine max. (L.) Merr.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:374099

Hodak H. Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na morfometrijska obilježja soje (Glycine max. (L.) Merr.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:374099

H. Hodak, "Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na morfometrijska obilježja soje (Glycine max. (L.) Merr.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:374099

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.