Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Kos, D. (2019). Analiza proizvodnje šećerne repe na OPG-u "Leko Tomislav" u 2017. godini (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:776147
Kos, David. "Analiza proizvodnje šećerne repe na OPG-u "Leko Tomislav" u 2017. godini." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:776147
Kos, David. "Analiza proizvodnje šećerne repe na OPG-u "Leko Tomislav" u 2017. godini." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:776147
Kos, D. (2019). 'Analiza proizvodnje šećerne repe na OPG-u "Leko Tomislav" u 2017. godini', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:776147
Kos D. Analiza proizvodnje šećerne repe na OPG-u "Leko Tomislav" u 2017. godini [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:776147
D. Kos, "Analiza proizvodnje šećerne repe na OPG-u "Leko Tomislav" u 2017. godini", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:776147