završni rad
Tehnologija proizvodnje zobi (Avena sativa L.)

Mirjana Hodak (2015)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Bilinogojstvo
Citirajte ovaj rad...

Hodak, M. (2015). Tehnologija proizvodnje zobi (Avena sativa L.) (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:098565

Hodak, Mirjana. "Tehnologija proizvodnje zobi (Avena sativa L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:098565

Hodak, Mirjana. "Tehnologija proizvodnje zobi (Avena sativa L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:098565

Hodak, M. (2015). 'Tehnologija proizvodnje zobi (Avena sativa L.)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 27.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:098565

Hodak M. Tehnologija proizvodnje zobi (Avena sativa L.) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2015 [pristupljeno 27.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:098565

M. Hodak, "Tehnologija proizvodnje zobi (Avena sativa L.)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:098565