Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za Stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Dodigović, M. (2019). Upotreba protektiranih aminokiselina u hranidbi mliječnih goveda (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:046466
Dodigović, Matea. "Upotreba protektiranih aminokiselina u hranidbi mliječnih goveda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:046466
Dodigović, Matea. "Upotreba protektiranih aminokiselina u hranidbi mliječnih goveda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:046466
Dodigović, M. (2019). 'Upotreba protektiranih aminokiselina u hranidbi mliječnih goveda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:046466
Dodigović M. Upotreba protektiranih aminokiselina u hranidbi mliječnih goveda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:046466
M. Dodigović, "Upotreba protektiranih aminokiselina u hranidbi mliječnih goveda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:046466