diplomski rad
Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara Sauvignon bijeli (Vitis vinifera L.) u 2018. godini

Poljski, Valentino
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Poljski, V. (2019). Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara Sauvignon bijeli (Vitis vinifera L.) u 2018. godini (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:722845

Poljski, Valentino. "Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara Sauvignon bijeli (Vitis vinifera L.) u 2018. godini." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:722845

Poljski, Valentino. "Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara Sauvignon bijeli (Vitis vinifera L.) u 2018. godini." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:722845

Poljski, V. (2019). 'Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara Sauvignon bijeli (Vitis vinifera L.) u 2018. godini', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:722845

Poljski V. Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara Sauvignon bijeli (Vitis vinifera L.) u 2018. godini [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:722845

V. Poljski, "Utjecaj intenziteta kasne defolijacije na neke kvantitativne i kvalitativne odlike kultivara Sauvignon bijeli (Vitis vinifera L.) u 2018. godini", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:722845

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.