Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za agroekologiju i zaštitu okoliša
Citirajte ovaj rad
Petrlić, Ž. (2020). Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472
Petrlić, Željko. "Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472
Petrlić, Željko. "Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472
Petrlić, Ž. (2020). 'Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 27.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472
Petrlić Ž. Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 27.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472
Ž. Petrlić, "Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472