Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Odak, I. (2019). Utjecaj uklanjanja zaperaka i listova na neke kvalitativne pokazatelje sorte Chardonnay (Vitis vinefera L.) u vinogorju Đakovo (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:958795
Odak, Ivona. "Utjecaj uklanjanja zaperaka i listova na neke kvalitativne pokazatelje sorte Chardonnay (Vitis vinefera L.) u vinogorju Đakovo." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:958795
Odak, Ivona. "Utjecaj uklanjanja zaperaka i listova na neke kvalitativne pokazatelje sorte Chardonnay (Vitis vinefera L.) u vinogorju Đakovo." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:958795
Odak, I. (2019). 'Utjecaj uklanjanja zaperaka i listova na neke kvalitativne pokazatelje sorte Chardonnay (Vitis vinefera L.) u vinogorju Đakovo', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:958795
Odak I. Utjecaj uklanjanja zaperaka i listova na neke kvalitativne pokazatelje sorte Chardonnay (Vitis vinefera L.) u vinogorju Đakovo [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:958795
I. Odak, "Utjecaj uklanjanja zaperaka i listova na neke kvalitativne pokazatelje sorte Chardonnay (Vitis vinefera L.) u vinogorju Đakovo", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:958795