završni rad
Tehnologija proizvodnje ozime pšenice ( Triticum aestivum L. ) na poljoprivrednom obrtu " Agro-crnica "

Brlošić, Tomislav
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Brlošić, T. (2020). Tehnologija proizvodnje ozime pšenice ( Triticum aestivum L. ) na poljoprivrednom obrtu " Agro-crnica " (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:152815

Brlošić, Tomislav. "Tehnologija proizvodnje ozime pšenice ( Triticum aestivum L. ) na poljoprivrednom obrtu " Agro-crnica "." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:152815

Brlošić, Tomislav. "Tehnologija proizvodnje ozime pšenice ( Triticum aestivum L. ) na poljoprivrednom obrtu " Agro-crnica "." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:152815

Brlošić, T. (2020). 'Tehnologija proizvodnje ozime pšenice ( Triticum aestivum L. ) na poljoprivrednom obrtu " Agro-crnica "', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:152815

Brlošić T. Tehnologija proizvodnje ozime pšenice ( Triticum aestivum L. ) na poljoprivrednom obrtu " Agro-crnica " [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:152815

T. Brlošić, "Tehnologija proizvodnje ozime pšenice ( Triticum aestivum L. ) na poljoprivrednom obrtu " Agro-crnica "", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:152815

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.