završni rad
Tehnologija proizvodnje pčelinjeg otrova

Horvat, Helena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Lovstvo, Ribarstvo i Pčelarstvo

Citirajte ovaj rad

Horvat, H. (2020). Tehnologija proizvodnje pčelinjeg otrova (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:416901

Horvat, Helena. "Tehnologija proizvodnje pčelinjeg otrova." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:416901

Horvat, Helena. "Tehnologija proizvodnje pčelinjeg otrova." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:416901

Horvat, H. (2020). 'Tehnologija proizvodnje pčelinjeg otrova', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:416901

Horvat H. Tehnologija proizvodnje pčelinjeg otrova [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:416901

H. Horvat, "Tehnologija proizvodnje pčelinjeg otrova", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:416901

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.