Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za Kemiju, Biologiju i Fiziku tla
Citirajte ovaj rad
Kalac, B. (2021). Utjecaj različitih sustava obrade tla na prinos ozime pšenice i ječma (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:720158
Kalac, Bruno. "Utjecaj različitih sustava obrade tla na prinos ozime pšenice i ječma." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:720158
Kalac, Bruno. "Utjecaj različitih sustava obrade tla na prinos ozime pšenice i ječma." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:720158
Kalac, B. (2021). 'Utjecaj različitih sustava obrade tla na prinos ozime pšenice i ječma', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:720158
Kalac B. Utjecaj različitih sustava obrade tla na prinos ozime pšenice i ječma [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:720158
B. Kalac, "Utjecaj različitih sustava obrade tla na prinos ozime pšenice i ječma", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:720158