diplomski rad
Proizvodnja začinske paprike na OPG-u Stjepan Marić

Kopić, Ivan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Kopić, I. (2021). Proizvodnja začinske paprike na OPG-u Stjepan Marić (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:547277

Kopić, Ivan. "Proizvodnja začinske paprike na OPG-u Stjepan Marić." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:547277

Kopić, Ivan. "Proizvodnja začinske paprike na OPG-u Stjepan Marić." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:547277

Kopić, I. (2021). 'Proizvodnja začinske paprike na OPG-u Stjepan Marić', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 30.06.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:547277

Kopić I. Proizvodnja začinske paprike na OPG-u Stjepan Marić [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 30.06.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:547277

I. Kopić, "Proizvodnja začinske paprike na OPG-u Stjepan Marić", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:547277

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.