završni rad
Utjecaj uvjeta proizvodnje na prinos i kvalitetu dviju sorti pšenice u vegetacijskoj godini 2020./2021. na OPG-u Heđi Ivan

Heđi, Ivan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Heđi, I. (2021). Utjecaj uvjeta proizvodnje na prinos i kvalitetu dviju sorti pšenice u vegetacijskoj godini 2020./2021. na OPG-u Heđi Ivan (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334263

Heđi, Ivan. "Utjecaj uvjeta proizvodnje na prinos i kvalitetu dviju sorti pšenice u vegetacijskoj godini 2020./2021. na OPG-u Heđi Ivan." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334263

Heđi, Ivan. "Utjecaj uvjeta proizvodnje na prinos i kvalitetu dviju sorti pšenice u vegetacijskoj godini 2020./2021. na OPG-u Heđi Ivan." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334263

Heđi, I. (2021). 'Utjecaj uvjeta proizvodnje na prinos i kvalitetu dviju sorti pšenice u vegetacijskoj godini 2020./2021. na OPG-u Heđi Ivan', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 19.05.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334263

Heđi I. Utjecaj uvjeta proizvodnje na prinos i kvalitetu dviju sorti pšenice u vegetacijskoj godini 2020./2021. na OPG-u Heđi Ivan [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 19.05.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334263

I. Heđi, "Utjecaj uvjeta proizvodnje na prinos i kvalitetu dviju sorti pšenice u vegetacijskoj godini 2020./2021. na OPG-u Heđi Ivan", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334263

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.