diplomski rad
Utjecaj roka berbe na sadržaj polifenola i antocijana kultivara Frankovka (Vitis vinifera L.)

Pintur, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Pintur, I. (2022). Utjecaj roka berbe na sadržaj polifenola i antocijana kultivara Frankovka (Vitis vinifera L.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:562453

Pintur, Ivana. "Utjecaj roka berbe na sadržaj polifenola i antocijana kultivara Frankovka (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:562453

Pintur, Ivana. "Utjecaj roka berbe na sadržaj polifenola i antocijana kultivara Frankovka (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:562453

Pintur, I. (2022). 'Utjecaj roka berbe na sadržaj polifenola i antocijana kultivara Frankovka (Vitis vinifera L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 12.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:562453

Pintur I. Utjecaj roka berbe na sadržaj polifenola i antocijana kultivara Frankovka (Vitis vinifera L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2022 [pristupljeno 12.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:562453

I. Pintur, "Utjecaj roka berbe na sadržaj polifenola i antocijana kultivara Frankovka (Vitis vinifera L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:562453

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.