diplomski rad
UTJECAJ HRANJIVE PODLOGE I TEMPERATURE NA RAZVOJ GLJIVE

Antonija Jukić (2015)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Zaštitu bilja
Citirajte ovaj rad...

Jukić, A. (2015). UTJECAJ HRANJIVE PODLOGE I TEMPERATURE NA RAZVOJ GLJIVE (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:329558

Jukić, Antonija. "UTJECAJ HRANJIVE PODLOGE I TEMPERATURE NA RAZVOJ GLJIVE." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:329558

Jukić, Antonija. "UTJECAJ HRANJIVE PODLOGE I TEMPERATURE NA RAZVOJ GLJIVE." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:329558

Jukić, A. (2015). 'UTJECAJ HRANJIVE PODLOGE I TEMPERATURE NA RAZVOJ GLJIVE', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 17.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:329558

Jukić A. UTJECAJ HRANJIVE PODLOGE I TEMPERATURE NA RAZVOJ GLJIVE [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2015 [pristupljeno 17.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:329558

A. Jukić, "UTJECAJ HRANJIVE PODLOGE I TEMPERATURE NA RAZVOJ GLJIVE", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:329558