Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Valjak, M. (2022). Utjecaj roka berbe na sadržaj polifenola i antocijana kultivara merlot (Vitis vinifera L.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:671962
Valjak, Marija. "Utjecaj roka berbe na sadržaj polifenola i antocijana kultivara merlot (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:671962
Valjak, Marija. "Utjecaj roka berbe na sadržaj polifenola i antocijana kultivara merlot (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:671962
Valjak, M. (2022). 'Utjecaj roka berbe na sadržaj polifenola i antocijana kultivara merlot (Vitis vinifera L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 02.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:671962
Valjak M. Utjecaj roka berbe na sadržaj polifenola i antocijana kultivara merlot (Vitis vinifera L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2022 [pristupljeno 02.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:671962
M. Valjak, "Utjecaj roka berbe na sadržaj polifenola i antocijana kultivara merlot (Vitis vinifera L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:671962