završni rad
Suvremena proizvodnja leće (Leans Culinaris Medik)

Černava, Magdalena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Černava, M. (2022). Suvremena proizvodnja leće (Leans Culinaris Medik) (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458073

Černava, Magdalena. "Suvremena proizvodnja leće (Leans Culinaris Medik)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458073

Černava, Magdalena. "Suvremena proizvodnja leće (Leans Culinaris Medik)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458073

Černava, M. (2022). 'Suvremena proizvodnja leće (Leans Culinaris Medik)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 14.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458073

Černava M. Suvremena proizvodnja leće (Leans Culinaris Medik) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2022 [pristupljeno 14.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458073

M. Černava, "Suvremena proizvodnja leće (Leans Culinaris Medik)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458073

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.