disertacija
Biofortifikacija lisnatog povrća selenom uz primjenu nanobiotehnologije

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Ravnjak, B. (2023). Biofortifikacija lisnatog povrća selenom uz primjenu nanobiotehnologije (Disertacija). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:438254

Ravnjak, Boris. "Biofortifikacija lisnatog povrća selenom uz primjenu nanobiotehnologije." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:438254

Ravnjak, Boris. "Biofortifikacija lisnatog povrća selenom uz primjenu nanobiotehnologije." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:438254

Ravnjak, B. (2023). 'Biofortifikacija lisnatog povrća selenom uz primjenu nanobiotehnologije', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:438254

Ravnjak B. Biofortifikacija lisnatog povrća selenom uz primjenu nanobiotehnologije [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:438254

B. Ravnjak, "Biofortifikacija lisnatog povrća selenom uz primjenu nanobiotehnologije", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:438254

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.