završni rad
Proizvodnja octa tradicionalnom metodom

Rezo, Anđelko
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Rezo, A. (2023). Proizvodnja octa tradicionalnom metodom (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:795374

Rezo, Anđelko. "Proizvodnja octa tradicionalnom metodom." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:795374

Rezo, Anđelko. "Proizvodnja octa tradicionalnom metodom." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:795374

Rezo, A. (2023). 'Proizvodnja octa tradicionalnom metodom', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:795374

Rezo A. Proizvodnja octa tradicionalnom metodom [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:795374

A. Rezo, "Proizvodnja octa tradicionalnom metodom", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:795374

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.