završni rad
Utjecaj odležavanja na senzorne karakteristike vina Muškat žuti

Demo, Robert
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Demo, R. (2023). Utjecaj odležavanja na senzorne karakteristike vina Muškat žuti (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:896907

Demo, Robert. "Utjecaj odležavanja na senzorne karakteristike vina Muškat žuti." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:896907

Demo, Robert. "Utjecaj odležavanja na senzorne karakteristike vina Muškat žuti." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:896907

Demo, R. (2023). 'Utjecaj odležavanja na senzorne karakteristike vina Muškat žuti', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 22.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:896907

Demo R. Utjecaj odležavanja na senzorne karakteristike vina Muškat žuti [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 22.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:896907

R. Demo, "Utjecaj odležavanja na senzorne karakteristike vina Muškat žuti", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:896907

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.