završni rad
Utjecaj odležavanja vina na senzorne karakteristike Graševine Pavlovića

Pavlović, Hrvoje
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Pavlović, H. (2023). Utjecaj odležavanja vina na senzorne karakteristike Graševine Pavlovića (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:681089

Pavlović, Hrvoje. "Utjecaj odležavanja vina na senzorne karakteristike Graševine Pavlovića." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:681089

Pavlović, Hrvoje. "Utjecaj odležavanja vina na senzorne karakteristike Graševine Pavlovića." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:681089

Pavlović, H. (2023). 'Utjecaj odležavanja vina na senzorne karakteristike Graševine Pavlovića', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 22.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:681089

Pavlović H. Utjecaj odležavanja vina na senzorne karakteristike Graševine Pavlovića [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 22.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:681089

H. Pavlović, "Utjecaj odležavanja vina na senzorne karakteristike Graševine Pavlovića", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:681089

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.