Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Pavlović, H. (2023). Utjecaj odležavanja vina na senzorne karakteristike Graševine Pavlovića (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:681089
Pavlović, Hrvoje. "Utjecaj odležavanja vina na senzorne karakteristike Graševine Pavlovića." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:681089
Pavlović, Hrvoje. "Utjecaj odležavanja vina na senzorne karakteristike Graševine Pavlovića." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:681089
Pavlović, H. (2023). 'Utjecaj odležavanja vina na senzorne karakteristike Graševine Pavlovića', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:681089
Pavlović H. Utjecaj odležavanja vina na senzorne karakteristike Graševine Pavlovića [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:681089
H. Pavlović, "Utjecaj odležavanja vina na senzorne karakteristike Graševine Pavlovića", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:681089