Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Cerovac, T. (2023). Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371
Cerovac, Tomislav. "Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371
Cerovac, Tomislav. "Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371
Cerovac, T. (2023). 'Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371
Cerovac T. Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371
T. Cerovac, "Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371