Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Citirajte ovaj rad
Arežina, B. (2023). Utjecaj prorjeđivanja grozdova na parametre kakvoće sorte cabarnet sauvignon (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:221223
Arežina, Blaž. "Utjecaj prorjeđivanja grozdova na parametre kakvoće sorte cabarnet sauvignon." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:221223
Arežina, Blaž. "Utjecaj prorjeđivanja grozdova na parametre kakvoće sorte cabarnet sauvignon." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:221223
Arežina, B. (2023). 'Utjecaj prorjeđivanja grozdova na parametre kakvoće sorte cabarnet sauvignon', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:221223
Arežina B. Utjecaj prorjeđivanja grozdova na parametre kakvoće sorte cabarnet sauvignon [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:221223
B. Arežina, "Utjecaj prorjeđivanja grozdova na parametre kakvoće sorte cabarnet sauvignon", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:221223