diplomski rad
Pčelinja pelud u prehrani ljudi

Domac, Edita
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za animalnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Domac, E. (2023). Pčelinja pelud u prehrani ljudi (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:425148

Domac, Edita. "Pčelinja pelud u prehrani ljudi." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:425148

Domac, Edita. "Pčelinja pelud u prehrani ljudi." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:425148

Domac, E. (2023). 'Pčelinja pelud u prehrani ljudi', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 21.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:425148

Domac E. Pčelinja pelud u prehrani ljudi [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 21.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:425148

E. Domac, "Pčelinja pelud u prehrani ljudi", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:425148

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.