Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
THE INFLUENCE OF PROPOLIS SUPPLEMENTATION ON THE TECHNOLOGICAL PROPERTIES AND MACRONUTRIENT CONTENT OF SKINLESS CHICKEN BREASTS
Hrana u zdravlju i bolesti : znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i dijetetiku, 9 (2020), 1; 16-20. urn:nbn:hr:151:129913


Citirajte ovaj rad

Prakatur, I., Domaćinović, M., Čačić Kenjerić, D., Čačić Kenjerić, F., Galović, D., Samac, D. i Cvijetić Stokanović, M. (2020). THE INFLUENCE OF PROPOLIS SUPPLEMENTATION ON THE TECHNOLOGICAL PROPERTIES AND MACRONUTRIENT CONTENT OF SKINLESS CHICKEN BREASTS. Hrana u zdravlju i bolesti : znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i dijetetiku, 9. (1), 16-20. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:129913

Prakatur, Ivana, et al. "THE INFLUENCE OF PROPOLIS SUPPLEMENTATION ON THE TECHNOLOGICAL PROPERTIES AND MACRONUTRIENT CONTENT OF SKINLESS CHICKEN BREASTS." Hrana u zdravlju i bolesti : znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i dijetetiku, vol. 9, br. 1, 2020, str. 16-20. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:129913

Prakatur, Ivana, Matija Domaćinović, Daniela Čačić Kenjerić, Frane Čačić Kenjerić, Dalida Galović, Danijela Samac i Milica Cvijetić Stokanović. "THE INFLUENCE OF PROPOLIS SUPPLEMENTATION ON THE TECHNOLOGICAL PROPERTIES AND MACRONUTRIENT CONTENT OF SKINLESS CHICKEN BREASTS." Hrana u zdravlju i bolesti : znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i dijetetiku 9, br. 1 (2020): 16-20. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:129913

Prakatur, I., et al. (2020) 'THE INFLUENCE OF PROPOLIS SUPPLEMENTATION ON THE TECHNOLOGICAL PROPERTIES AND MACRONUTRIENT CONTENT OF SKINLESS CHICKEN BREASTS', Hrana u zdravlju i bolesti : znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i dijetetiku, 9(1), str. 16-20. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:129913 (Datum pristupa: 16.11.2024.)

Prakatur I, Domaćinović M, Čačić Kenjerić D, Čačić Kenjerić F, Galović D, Samac D, i sur.. THE INFLUENCE OF PROPOLIS SUPPLEMENTATION ON THE TECHNOLOGICAL PROPERTIES AND MACRONUTRIENT CONTENT OF SKINLESS CHICKEN BREASTS. Hrana u zdravlju i bolesti : znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i dijetetiku [Internet]. 13.07.2020. [pristupljeno 16.11.2024.];9(1):16-20. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:129913

I. Prakatur, et al., "THE INFLUENCE OF PROPOLIS SUPPLEMENTATION ON THE TECHNOLOGICAL PROPERTIES AND MACRONUTRIENT CONTENT OF SKINLESS CHICKEN BREASTS", Hrana u zdravlju i bolesti : znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i dijetetiku, vol. 9, br. 1, str. 16-20, Srpanj 2020. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:129913. [Citirano: 16.11.2024.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.