diplomski rad
Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina

Papak, Josip
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Papak, J. (2023). Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492

Papak, Josip. "Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492

Papak, Josip. "Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492

Papak, J. (2023). 'Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492

Papak J. Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492

J. Papak, "Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.