završni rad
HRANJIVA VRIJEDNOST PILEĆEG MESA

Jelena Pena (2014)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Agroekonomiku
Citirajte ovaj rad...

Pena, J. (2014). HRANJIVA VRIJEDNOST PILEĆEG MESA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:931039

Pena, Jelena. "HRANJIVA VRIJEDNOST PILEĆEG MESA." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:931039

Pena, Jelena. "HRANJIVA VRIJEDNOST PILEĆEG MESA." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:931039

Pena, J. (2014). 'HRANJIVA VRIJEDNOST PILEĆEG MESA', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 27.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:931039

Pena J. HRANJIVA VRIJEDNOST PILEĆEG MESA [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2014 [pristupljeno 27.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:931039

J. Pena, "HRANJIVA VRIJEDNOST PILEĆEG MESA", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:931039