diplomski rad
Mogućnosti brandiranja svježih i smrznutih šparoga

Dijana Lujić (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Agroekonomiku
Citirajte ovaj rad...

Lujić, D. (2016). Mogućnosti brandiranja svježih i smrznutih šparoga (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:258154

Lujić, Dijana. "Mogućnosti brandiranja svježih i smrznutih šparoga." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:258154

Lujić, Dijana. "Mogućnosti brandiranja svježih i smrznutih šparoga." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:258154

Lujić, D. (2016). 'Mogućnosti brandiranja svježih i smrznutih šparoga', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 27.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:258154

Lujić D. Mogućnosti brandiranja svježih i smrznutih šparoga [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 27.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:258154

D. Lujić, "Mogućnosti brandiranja svježih i smrznutih šparoga", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:258154