Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za Zaštitu bilja
Citirajte ovaj rad
Perić, S. (2016). ZNAČAJNE ZAČINSKE BILJNE VRSTE IZ PORODICE APIACEAE (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973680
Perić, Staka. "ZNAČAJNE ZAČINSKE BILJNE VRSTE IZ PORODICE APIACEAE." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973680
Perić, Staka. "ZNAČAJNE ZAČINSKE BILJNE VRSTE IZ PORODICE APIACEAE." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973680
Perić, S. (2016). 'ZNAČAJNE ZAČINSKE BILJNE VRSTE IZ PORODICE APIACEAE', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973680
Perić S. ZNAČAJNE ZAČINSKE BILJNE VRSTE IZ PORODICE APIACEAE [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 29.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973680
S. Perić, "ZNAČAJNE ZAČINSKE BILJNE VRSTE IZ PORODICE APIACEAE", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973680