završni rad
ZNAČAJNE ZAČINSKE BILJNE VRSTE IZ PORODICE APIACEAE

Staka Perić (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Zaštitu bilja
Citirajte ovaj rad...

Perić, S. (2016). ZNAČAJNE ZAČINSKE BILJNE VRSTE IZ PORODICE APIACEAE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973680

Perić, Staka. "ZNAČAJNE ZAČINSKE BILJNE VRSTE IZ PORODICE APIACEAE." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973680

Perić, Staka. "ZNAČAJNE ZAČINSKE BILJNE VRSTE IZ PORODICE APIACEAE." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973680

Perić, S. (2016). 'ZNAČAJNE ZAČINSKE BILJNE VRSTE IZ PORODICE APIACEAE', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 17.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973680

Perić S. ZNAČAJNE ZAČINSKE BILJNE VRSTE IZ PORODICE APIACEAE [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 17.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973680

S. Perić, "ZNAČAJNE ZAČINSKE BILJNE VRSTE IZ PORODICE APIACEAE", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973680