završni rad
Određivanje mikotoksina u stočnoj hrani – kukuruz u zrnu

Ivančica Furlan (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Agroekologiju
Citirajte ovaj rad...

Furlan, I. (2016). Određivanje mikotoksina u stočnoj hrani – kukuruz u zrnu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:475725

Furlan, Ivančica. "Određivanje mikotoksina u stočnoj hrani – kukuruz u zrnu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:475725

Furlan, Ivančica. "Određivanje mikotoksina u stočnoj hrani – kukuruz u zrnu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:475725

Furlan, I. (2016). 'Određivanje mikotoksina u stočnoj hrani – kukuruz u zrnu', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 26.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:475725

Furlan I. Određivanje mikotoksina u stočnoj hrani – kukuruz u zrnu [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 26.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:475725

I. Furlan, "Određivanje mikotoksina u stočnoj hrani – kukuruz u zrnu", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:475725