završni rad
Proizvodnja i čuvanje vina

Ines Keszthely (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Agroekologiju
Citirajte ovaj rad...

Keszthely, I. (2016). Proizvodnja i čuvanje vina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:765001

Keszthely, Ines. "Proizvodnja i čuvanje vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:765001

Keszthely, Ines. "Proizvodnja i čuvanje vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:765001

Keszthely, I. (2016). 'Proizvodnja i čuvanje vina', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 26.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:765001

Keszthely I. Proizvodnja i čuvanje vina [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 26.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:765001

I. Keszthely, "Proizvodnja i čuvanje vina", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:765001