master's thesis
Determination of antioxidant activity of different types of honey

Višnja Lončar (2017)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR SPECIAL ZOOTECHNIQUE
Cite this document

Lončar, V. (2017). Određivanje antioksidativne aktivnosti različitih vrsta meda (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:622322

Lončar, Višnja. "Određivanje antioksidativne aktivnosti različitih vrsta meda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:622322

Lončar, Višnja. "Određivanje antioksidativne aktivnosti različitih vrsta meda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:622322

Lončar, V. (2017). 'Određivanje antioksidativne aktivnosti različitih vrsta meda', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 21 November 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:622322

Lončar V. Određivanje antioksidativne aktivnosti različitih vrsta meda [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2017 [cited 2019 November 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:622322

V. Lončar, "Određivanje antioksidativne aktivnosti različitih vrsta meda", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:622322