Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek DEPARTMENT FOR MECHANIZATION IN AGRICULTURE
Cite this document
Mandić, G. (2017). Kvaliteta predsjetvene pripreme tla uporabom različitih tipova sjetvospremača na OPG-u „MANDIĆ“ (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:584299
Mandić, Goran. "Kvaliteta predsjetvene pripreme tla uporabom različitih tipova sjetvospremača na OPG-u „MANDIĆ“." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:584299
Mandić, Goran. "Kvaliteta predsjetvene pripreme tla uporabom različitih tipova sjetvospremača na OPG-u „MANDIĆ“." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:584299
Mandić, G. (2017). 'Kvaliteta predsjetvene pripreme tla uporabom različitih tipova sjetvospremača na OPG-u „MANDIĆ“', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 25 January 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:584299
Mandić G. Kvaliteta predsjetvene pripreme tla uporabom različitih tipova sjetvospremača na OPG-u „MANDIĆ“ [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2017 [cited 2021 January 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:584299
G. Mandić, "Kvaliteta predsjetvene pripreme tla uporabom različitih tipova sjetvospremača na OPG-u „MANDIĆ“", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:584299