master's thesis
UTJECAJ BRZINE NA KVALITETU SJETVE KUKURUZA SIJAČICOM „GASPARDO MAGICA 6MTR“

Kremer, Matko
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR AGRICULTURAL TECHNICS

Cite this document

Kremer, M. (2017). UTJECAJ BRZINE NA KVALITETU SJETVE KUKURUZA SIJAČICOM „GASPARDO MAGICA 6MTR“ (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:615918

Kremer, Matko. "UTJECAJ BRZINE NA KVALITETU SJETVE KUKURUZA SIJAČICOM „GASPARDO MAGICA 6MTR“." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:615918

Kremer, Matko. "UTJECAJ BRZINE NA KVALITETU SJETVE KUKURUZA SIJAČICOM „GASPARDO MAGICA 6MTR“." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:615918

Kremer, M. (2017). 'UTJECAJ BRZINE NA KVALITETU SJETVE KUKURUZA SIJAČICOM „GASPARDO MAGICA 6MTR“', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 04 March 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:615918

Kremer M. UTJECAJ BRZINE NA KVALITETU SJETVE KUKURUZA SIJAČICOM „GASPARDO MAGICA 6MTR“ [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2017 [cited 2021 March 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:615918

M. Kremer, "UTJECAJ BRZINE NA KVALITETU SJETVE KUKURUZA SIJAČICOM „GASPARDO MAGICA 6MTR“", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:615918

Islandora Bookmark - Please login to use this feature