undergraduate thesis
Utjecaj različitih brzina sjetve sijačicom Monosem na ostvareni sklop u sjetvi kukuruza (Zea mays L. ) na OPG-u " Ivan Gojević "

Gojević, Vlatko
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR MECHANIZATION IN AGRICULTURE

Cite this document

Gojević, V. (2018). Utjecaj različitih brzina sjetve sijačicom Monosem na ostvareni sklop u sjetvi kukuruza (Zea mays L. ) na OPG-u " Ivan Gojević " (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:425749

Gojević, Vlatko. "Utjecaj različitih brzina sjetve sijačicom Monosem na ostvareni sklop u sjetvi kukuruza (Zea mays L. ) na OPG-u " Ivan Gojević "." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:425749

Gojević, Vlatko. "Utjecaj različitih brzina sjetve sijačicom Monosem na ostvareni sklop u sjetvi kukuruza (Zea mays L. ) na OPG-u " Ivan Gojević "." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:425749

Gojević, V. (2018). 'Utjecaj različitih brzina sjetve sijačicom Monosem na ostvareni sklop u sjetvi kukuruza (Zea mays L. ) na OPG-u " Ivan Gojević "', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 06 December 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:425749

Gojević V. Utjecaj različitih brzina sjetve sijačicom Monosem na ostvareni sklop u sjetvi kukuruza (Zea mays L. ) na OPG-u " Ivan Gojević " [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2018 [cited 2022 December 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:425749

V. Gojević, "Utjecaj različitih brzina sjetve sijačicom Monosem na ostvareni sklop u sjetvi kukuruza (Zea mays L. ) na OPG-u " Ivan Gojević "", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:425749

Please login to the repository to save this object to your list.