master's thesis
Klaonička svojstava tovljenika crne slavonske svinje i križanaca u exstenzivnom sustavu držanja

Kundid, Josip
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR SPECIAL ZOOTECHNIQUE

Cite this document

Kundid, J. (2019). Klaonička svojstava tovljenika crne slavonske svinje i križanaca u exstenzivnom sustavu držanja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:415844

Kundid, Josip. "Klaonička svojstava tovljenika crne slavonske svinje i križanaca u exstenzivnom sustavu držanja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:415844

Kundid, Josip. "Klaonička svojstava tovljenika crne slavonske svinje i križanaca u exstenzivnom sustavu držanja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:415844

Kundid, J. (2019). 'Klaonička svojstava tovljenika crne slavonske svinje i križanaca u exstenzivnom sustavu držanja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 19 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:415844

Kundid J. Klaonička svojstava tovljenika crne slavonske svinje i križanaca u exstenzivnom sustavu držanja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2019 [cited 2024 July 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:415844

J. Kundid, "Klaonička svojstava tovljenika crne slavonske svinje i križanaca u exstenzivnom sustavu držanja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:415844

Please login to the repository to save this object to your list.