diplomski rad
Klaonička svojstava tovljenika crne slavonske svinje i križanaca u exstenzivnom sustavu držanja

Kundid, Josip
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Specijalnu zootehniku

Citirajte ovaj rad

Kundid, J. (2019). Klaonička svojstava tovljenika crne slavonske svinje i križanaca u exstenzivnom sustavu držanja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:415844

Kundid, Josip. "Klaonička svojstava tovljenika crne slavonske svinje i križanaca u exstenzivnom sustavu držanja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:415844

Kundid, Josip. "Klaonička svojstava tovljenika crne slavonske svinje i križanaca u exstenzivnom sustavu držanja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:415844

Kundid, J. (2019). 'Klaonička svojstava tovljenika crne slavonske svinje i križanaca u exstenzivnom sustavu držanja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:415844

Kundid J. Klaonička svojstava tovljenika crne slavonske svinje i križanaca u exstenzivnom sustavu držanja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:415844

J. Kundid, "Klaonička svojstava tovljenika crne slavonske svinje i križanaca u exstenzivnom sustavu držanja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:415844

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.