master's thesis
Analiza trošenja pokretnih dijelova homogenizatora za miješanje smjese u Tvornici stočne hrane Vitalka u Osijeku

Janješić, Filip
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR AGRICULTURAL TECHNICS

Cite this document

Janješić, F. (2019). Analiza trošenja pokretnih dijelova homogenizatora za miješanje smjese u Tvornici stočne hrane Vitalka u Osijeku (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:184690

Janješić, Filip. "Analiza trošenja pokretnih dijelova homogenizatora za miješanje smjese u Tvornici stočne hrane Vitalka u Osijeku." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:184690

Janješić, Filip. "Analiza trošenja pokretnih dijelova homogenizatora za miješanje smjese u Tvornici stočne hrane Vitalka u Osijeku." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:184690

Janješić, F. (2019). 'Analiza trošenja pokretnih dijelova homogenizatora za miješanje smjese u Tvornici stočne hrane Vitalka u Osijeku', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 05 August 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:184690

Janješić F. Analiza trošenja pokretnih dijelova homogenizatora za miješanje smjese u Tvornici stočne hrane Vitalka u Osijeku [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2019 [cited 2021 August 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:184690

F. Janješić, "Analiza trošenja pokretnih dijelova homogenizatora za miješanje smjese u Tvornici stočne hrane Vitalka u Osijeku", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:184690

Islandora Bookmark - Please login to use this feature